ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΣΕΖΟΝ 1 & 2 & ΕΞΤΡΑΣ) - Mega.Sto.Para.Pente.Complete.Season.One+Two+Extras.BWGT



ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΣΕΖΟΝ 1 & 2 & ΕΞΤΡΑΣ) - Mega.Sto.Para.Pente.Complete.Season.One+Two+Extras.BWGT


Η σειρά ασχολείται με ένα αδίστακτο και ισχυρό πρόσωπο που έχει σκοπό να εξαλείψει τα άτομα που σχετίζονται με ένα φόνο που έγινε πριν από 30 χρόνια. Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο πρώην Υπουργός Ευάγγελος Σταυριανίδης (Άλκης Παναγιωτίδης), ο οποίος δηλητηριάζεται κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης σε ένα ξενοδοχείο.

Ωστόσο, για κακή τύχη του "κακού" της υπόθεσης πέντε πρόσωπα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους (Αγγέλα, Ζουμπουλία, Ντάλια, Σπύρος και Φώτης) γίνονται τυχαία μάρτυρες του θανάτου του Υπουργού και συμφωνούν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του. Βέβαια, όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια της σειράς, αυτό που ενώνει τους Πέντε είναι ότι όλοι τους έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα σε ένα αεροπορικό δυστύχημα πριν από 14 χρόνια.

Στην πορεία ανακαλύπτουν ότι ο Υπουργός στα νιάτα του ήταν κατήγορος στην υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Ασλάνογλου, ενώ αργότερα συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία αυτή, ο Γεράσιμος Βενετόπουλος, ήταν αθώος. Μη μπορώντας να αποκαλύψει το έγκλημα στις αρχές, βοήθησε τον κατηγορούμενο να δραπετεύσει και στη συνέχεια στράφηκε στο να αποκαλύψει οικονομικά σκάνδαλα της εταιρίας "Εξιτέρ", που σχετίζονταν με τους πραγματικούς υπεύθυνους ώστε να πληρώσουν, έστω και έμμεσα για το έγκλημα.



Σενάριο:
Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: 'Ακης Γεωργίου
Σκηνογραφία: Γιούλα Ζωιοπούλου
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μακιγιάζ: Βάσω Πίτσικα
Κομμώσεις: Κωνσταντίνα Ρούσσου
'Ηχος: Γιώργος Κωνσταντινέας
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής: Δημήτρης Τσιτζικάκης
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μαρία Μαντάλα
Μοντάζ: Γιώργος Ζάρρας
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA
Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία), Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος), Αργύρης Αγγέλου (Φώτης), Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα), Ειρήνη Κουμαριανού (Σοφία), Παύλος Ορκόπουλος (Θωμάς), Ελένη Κρίτα (Μαριλένα), Μιχάλης Μαρίνος (Αλέξης), Μελίνα Κυριακοπούλου (Φρίντα), 'Εφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα), Ιωσήφ Ιωσηφίδης (Αβραάμ), Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Θοδωρής Ανθόπουλος. Ισίδωρος Σταμούλης (Λευτέρης)